Hiukan meinaa olla kiire... En ole ehtinyt "katsomaan konettapäinkään" pariin päivään. Silti on ollut too-si ihanaa! Tuntuu että mitä enemmän tutustuu näihin ihmeellisiin ihmisiin - siis tosi taitaviin ja ihaNaisiin sekä tietty J:hin myös, sitä miellyttävämmältä työskentely tuntuu. Ryhmäytymisemme on ilmeisesti tapahtunut itsestään, kuten ehkä meillä luokanopettajilla on tapana... Vai onko?

Olemme tehneet jopa sen elektroniikan tentin ja pääsimme kaikki läpi! =0) Ihmettelimme toistemme vapaavalintaisia töitä - siis niiden korkeaa tasoa! Miten erilaisia töitä kaikki olivatkaan keksineet, kun emme suunnitelleet yhdessä. Mallan ja Sadun kanssa jatkoimme koneompelua. Teimme "pää kenossa" kurssipipoja. Nyt pitää vissiin se saumuri sitten vielä hankkia... Tilauksia satelee jo kamuilta... No, jospa sitä aikaa jostain joskus vielä löytyisi. Totesin kyllä, että pipon tekemiseen menee ehkä noin 5 minuuttia, että ei siihen ihan hirveästi työkustannuksia kerry. Toki pipon tuunaus voi viedä sitten aikaa, rahaa ja vaivaa! ;0)

Satu piti luennon koneompeleista. Saimme tehdä näytetilkkuja kauniista pallokuviollisista kankaista tai alkaa toteuttaa esiliinaa. Meitä mietityttivät lähinnä nuo tekniset piirrokset, joiden avulla kuka tahansa voi toteuttaa työn... No, ehkä ei ihan kuka tahansa. =0)

Matin kanssa saimme toteuttaa omat "kevätpörriäiset"! Ja se tuntui siitä mukavalta, että ko työ voisi olla jopa toteutettavissa peruskoulun alemmillakin (4. lk:lla) luokilla, ei siis vain yläluokilla. Ja aika paljonhan me aikuisetkin innostuimme ötököistä!










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit