Vaikka minulta puuttuu se ´oma´ prinsessa, niin onneksi noita lainaprinsessoja on ihan lukuisia (kummitytöt sisarineen). Aloin kokeilla toista mekkoa ohuesta materiaalista. Tein yläosaa valoverhosta ja koristelin sen korentokuvioita ´timantein´. Jos löydän ihanan pinkin kankaan, voisin tehdä yläosan alle mekon tai sitten pelkän hameosan, jolloin molempia voi käyttää erikseen. Nyt puuttuu vaan se kangas alaosaan... No, tänään suuntaan Raumalle! =)

Nyt kävi "vanhanaikaisesti" kangaskaupassa... Näin ihanaa voilet-kangasta, jossa on oransseja kukkia... No, sen kanssa ei sovi pinkki. Ostinkin turkoosia satiinia, josta oranssit "kirsikkapuun" kukat erottuvat kauniisti. Että uusiksi meni yläosa... Tai sitten se sopii ekan mekon kanssa! =0)

Kaiuttimen kanssa mietintää aiheuttaa laukun kanteen reikien poraaminen. En ole selvillä  kaikista nappuloista ja johdoista. Yksi juotos oli jo pussissa irronnutkin, joten kolvia tarvitaan korjaamiseen. Laukku on ollut kovilla ja toinen solki on irronnut ilmeisesti joskus ennenkin, sillä siihen on vaihdettu naula saranatapin tilalle. Ja vanhat nupinaulat on korvattu erilaisilla nauloilla... Taidan kysellä suutarilta, jos hänellä olisi ns. nupinauloja.

Näin söpön jänön teki ekaluokan ope!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit