Lähiopetusjakso 24.4.-26.4.2014

Ensimmäinen päivä meni tosi nopeasti. Olin kyllä tunnin etuajassa, sillä en ollut ottanut uutta aikataulutusta koneelta. Ihmettelin kyllä viestiä, jossa mainittiin myöhäisempi ajankohta.

Lounaaseen asti teimme teknisen tilassa tuparilahjoja ja kaiuttimia. Monella oli jo tuparilahja ihan valmiina. Monet olivat käsitelleet työnsä vahalla ja ajattelin, että minunkin hyllylleni vaha voisi olla hyväksi. Pinnasta tulee sileämpi ja likaa hylkivämpi. Myös metalliset kannakkeet saivat lakkakerroksen toiselle puolelle. Aika tuntui loppuvan kesken. Ruokatauko oli kerrankin riittävän pitkä. Pääsimme piipahtamaan Irman kuppilassa ja ostimme ihanat hihamerkit, joissa on ´äiteen´ kuva keltaisella pohjalla. Ihana Irma! =0)

Iltapäivällä perehdyimme virkkaukseen. Tuntui vaikealta valita, mistä aloittaisi, kun ihania malleja ja ohjeita sekä materiaaleja pursuili luokan pöydillä. Kokeilin kirjanmerkkiä ja virkkauskirjasta (LANKATEKNIIKOIDEN KÄSIKIRJA) löysin jännän kaulakorun, joka oli koottu erikokoisista ympyröistä. Tuubilanka todettiin paitsi arvokkaaksi myös helpoksi materiaaliksi, jolla olisi oppilaidenkin hyvä aloittaa, koska ´langan´ säikeistä ei olisi haittaa. Kirjovirkkaus ja varrasvirkkaus näyttivät myös mielenkiintoisilta,  sillä useimpia muita mainittuja tekniikoita olen saanut joskus kokeilla.

Toivottavasti huomenna ehdimme ihmetellä koneompelutöitä, sillä pikainen vilkaisu sai taas suumme loksahtamaan auki siitä, miten taitavia ihmisiä meillä KÄPOP2:ssa onkaan! =)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit