Olipas eilen ihmeellinen päivä! Käpopissa väki vaikutti hieman uuvahtaneelta. Odottelu teknisen puolella sai lyhyet hermoni ´kiristymään´. Osasin kuitenkin peittää sen vai osasinko... Harmittavaa oli vain se, että apua tarvittaisiin monella suunnalla ja vaikka Jarmo toimii toisena opena, ei aika meinaa millään riittää. Eniten kiukuttaa juuri odottelu, sillä sitä vaan tahtoisi tehdä koko ajan. Sekin on jotain suorittamispakkoani ilmeisesti, kun jotkut osaavat ottaa iisimmin ja istuskella rauhassa odottelemassa ja miettimässä. Tällä kerralla ehdin kuitenkin juoda kahvikupposen, mitä ei ole tapahtunut aikaisemmilla kerroilla kesken demojen. =0)

Kuppiporanterä teki meille kiusaa niin sanoakseni ja Jussi joutui käymään uudelleen rautakaupassa. Alajyrsin oli alaasennossa enkä saanut sitä nostettua omin keinoin. Jyrsintä onnistui kuitenkin hyvin, kun laitetta nostettiin kahteen kertaan. Johanna jyrsi myös kotelon ympyröitten reunat ja hioi niitä pitkään ja se kannatti. Tosi hienot reunukset hänen kajareissaan! =0) Minun koteloni peittää se vanha matkalaukku, joten jäljen ei ehdottomasti tarvitse olla aivan niin viimeisteltyä.

Käpop-ope Johanna piti meille neulonnasta luentoa ja esitteli erilaisia töitä. Ihastuimme NOVITAn pipoon ja useimmat aloittivat raitapipon tasoneuleena. Valitsin Trio-jäätelön värit ja nälkä alkoi kaikertaa mahassa. Ruokatauon aluksi hyökkäsin kuitenkin pankkiin ja koska siellä oli jonoa, käsin ensin hakemassa tämän päivän työhön langat läheisestä Annen lankapuodista. Siellä riitti ihasteltavaa ja ruuan jälkeen palasin liikkeeseen toisten kanssa. Pyysin "aktiivisuusmerkintää", sillä olin jo toisen kerran tunnin sisään kyseisessä liikkeessä. ;0) Toki sinne vielä jäikin muutama ihanuus, mutta ihan pakko rajoittaa ostoksia, kun aika ei riitä kaikkeen, mitä haluaisi kokeilla...

Ilta huipentui gotoon eli paikalliseen ravintolaan, josta olimme varanneet pöydän. Ja kyllä voin allekirjoittaa, että niitä makuja oli mietitty ja soviteltu ja sommiteltu. Annoksen paitsi näyttivät myös maistuivat ´taivallisen´ ihanilta. (Siis jos taivaassa syödään gourmet-ruokaa.)




Tänään aion kaiutinprojektin jälkeen kokeilla haarukkavirkkauksena hartiahuivia. Malli on ollut Käsityökerholehdessä. Katsotaan mitä siitä tulee... Ainakin laskemista on kuulemma tiedossa. Käsityöliikkeen myyjä (Anne?) vinkkasi, että kannattaa laittaa jokin merkkilanka aina 50 langan jälkeen, niin ei tarvitse aina laskea alusta, kun työn pituus kasvaa ja kasvaa. Jippii!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit